Χτυπάμε στο μίξερ το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τις λιαστές ντομάτες, το ξίδι, το dressing αρώνιας, το μέλι, τη ρίγανη, και τρίβουμε αρκετό πιπέρι. Τοποθετούμε τα φιλέτα σε πυρίμαχο ή γυάλινο σκεύος, εφόσον τα έχουμε πατήσει να πλατύνουν. Περιχύνουμε τα φιλέτα με την μαρινάρα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν μια νύχτα.
Την επόμενη μέρα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 30 λεπτά.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.