Πόσος χρόνος χρειάζεται για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, (εντός Ελλάδος) μετά την καταχώρηση της είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες.

Κανόνες και περιορισμοί παράδοσης:
- Οι παραγγελίες αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες. Οι εργάσιμες ημέρες είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, εκτός από εθνικές αργίες.
- Όλες οι παραδόσεις πρέπει να υπογράφονται κατά την παραλαβή.
- Λόγω πρακτικών δυσκολιών αποστολής σε ορισμένες περιόδους του έτους, ο χρόνος παράδοσης παρατείνεται έως ότου αποκατασταθεί η φυσιολογική ροή αποστολών.

Πώς αναζητώ την παραγγελία μου;

-Για την αναζήτηση της παραγγελίας σας εντός Ελλάδος κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο της acs courier, τοποθετώντας τον αριθμό αποστολής που σας έχει σταλεί. 

https://www.acscourier.net/el/track-and-trace

-Για την αναζήτηση της παραγγελίας σας εκτός Ελλάδος κάντε κλίκ στους παρακάτω συνδέσμους, τοποθετώντας τον αριθμό αποστολής που σας έχει σταλεί. 

http://www.17track.net/el

http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;

Τα δύο πρώτα κιλά δέματος 2,73€. Κάθε επιπλέον κιλό +0,87€.

Για ΔΠ (Δυσπρόσιτες) περιοχές τα δύο πρώτα κιλά δέματος 5,46€.
Κάθε επιπλέον κιλό +1,24€.

Για αγορές άνω των 50€, ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά των πρώτων 6 κιλών.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει είτε πριν, είτε κατά την παραλαβή της, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

– Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,50€. Η πληρωμή γίνεται στον διανομέα και είναι διαθέσιμη μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

– Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε πληρωμές με VISA και MASTERCARD. Διαθέτουμε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας.

– Πληρωμή με Paypal. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών Paypal.

– Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση. Για άμεση εξυπηρέτηση στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσής σας στο info@kerkinisgi.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη ότι οι συναλλαγές μεταξύ διαφορετικών τραπεζών μπορούν να καθυστερήσουν 1-2 ημέρες και να επιφέρουν επιπρόσθετες χρεώσεις.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN : GR8301712380006238164449961
Δικαιούχος λογαριασμού: ΝΤΕΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Που αποστέλλετε τα προϊόντα σας;

Σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Κι αν κάτι δεν μου αρέσει ή αλλάξω γνώμη;

Είστε ευπρόσδεκτοι να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε οποιαδήποτε προϊόντα που αγοράζονται από την Κερκίνης Γη. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση με την οποία παραλήφθηκαν. Η Κερκίνης Γη θα επιστρέψει μόνο το κόστος των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής και τα τελωνειακά τέλη (περιοχές εκτός Ελλάδος) δεν είναι επιστρέψιμα.